Kreipimasis dėl studento vizą

Studentų vizos,,en,poklasis,,en,Ši viza leidžia jums likti Australijoje studijuoti dieniniame pripažintoje mokslo įstaigoje,,en,reikalavimai,,en,Tu privalai turėti,,en,taikomas ir buvo priimtas studijuoti registruotu dieninės studijos ne švietimo įstaigos Australijoje,,en,organizuoja tinkamų gerovės tvarką savo numatomo buvimo Australijoje trukmę, jei esate jaunesni,,en,Daugiau informacijos,,en,spauskite,,en,Tikras laikinas dalyvis,,en,Tikras laikinas dalyvis,,en,GTE,,en,reikalavimas yra vientisumas priemonė siekiant užtikrinti, kad studentas vizų programa yra naudojamas pagal paskirtį, o ne kaip būdas, skirtas užsienio studentams išlaikyti nuolatinį gyventi Australijoje,,en,GTE reikalavimas taikomas visiems vizos prašytojų,,en (subclass 500)

This visa allows you to stay in Australia to study full-time in a recognised education institution.

Requirements

You must have:

  • applied for and been accepted to study in a registered full-time course at an educational institution in Australia
  • organised appropriate welfare arrangements for the duration of your intended stay in Australia if you are under 18 metų.

For more information, please click čia

Genuine temporary entrant

The genuine temporary entrant (GTE) requirement is an integrity measure to ensure that the student visa programme is used as intended and not as a way for international students to maintain ongoing residency in Australia.

The GTE requirement applies to all student visa applicants. Pareigūnas įvertinti prašymą išduoti vizą mano ar individualių aplinkybių studentas rodo, kad jų ketinimai yra laikino buvimo Australijoje,,en,Jūs turite atitikti mus, kad jūs turite tikrą ketinimą pasilikti Australijoje laikinai,,en,Studento vizą pareiškėjai turėtų pateikti įrodymų, susitikti su GTE reikalavimą savo paraiškos formą,,en,Tai turi įtraukti teiginį, reaguojant į forma ir / ar dokumentus, remti teiginius pareiškime, pavyzdžiui, įrodymais darbo ar švietimo kvalifikacijos kopiją klausimą,,en,Jūsų ataskaita turėtų būti parašyta jūsų,,en,net jei jūs naudojate agentas,,en,Jūs turite pateikti teiginys apie GTE reikalavimą anglų paraiškos forma,,en.

You must satisfy us that you have a genuine intention to stay in Australia temporarily.

Student visa applicants should provide evidence of meeting the GTE requirement in their application form. This must include a statement in response to the question in the form and/or documentation to support claims made in the statement such as evidence of employment or a copy of educational qualifications.

Your statement should be written by you, even if you are using an agent. You must provide a statement addressing the GTE requirement in English in the application form. Jei jūs nesate patogiai rašyti pareiškimą anglų kalba,,en,galite rašyti savo gimtąja kalba,,en,jį išversti ir tada pateikti vertimą į Jūsų prašymą,,en,Prisiminti,,en,sprendimas apie tai, ar jūs patenkinti šį reikalavimą gali būti grindžiamas informacija, kurią teikti kartu su paraiška vien,,en,Svarbu atsakyti į šį klausimą,,en,Vertinant GTE reikalavimus,,en,DIBP svarstys išdėstytus ministrų Kryptis reikalavimus,,en,KB PDF,,es,Įvertinti tai,,en,jie bus apsvarstyti,,en,jūsų aplinkybės,,en,Jūsų imigracijos istorija,,en,jei esate jaunesnis nei,,en,Jūsų tėvų ketinimas,,en,teisėtas globėjas arba sutuoktinis pareiškėjo,,en,bet kokia kita svarbia nesvarbu,,en, you can write it in your own language, have it translated and then provide the translation in your application. Remember, a decision about whether you meet this requirement can be made based on the information you provide with your application alone. It is important to answer this question.

When assessing the GTE requirement, DIBP will consider the requirements set out in Ministerial Direction 69 (700KB PDF). To assess this, they will consider:

  • your circumstances
  • your immigration history
  • if you are under 18 metų, the intention of your parent, legal guardian or spouse of the applicant
  • any other relevant matter.

GTE reikalavimas suteikia naudingą būdą padėti nustatyti tuos pareiškėjus, kurie per studento vizą programą, išskyrus įgyti kokybišką išsilavinimą motyvais,,en,GTE reikalavimas nėra skirtas pašalinti tuos studentus, kurie,,en,po studijų Australijoje,,en,eiti plėtoti įgūdžius, reikalingus Australijos darbo rinkos ir taikyti gauti nuolatinę gyvenamąją,,en,Jūsų nuoroda,,en,Ministrų Kryptis Taškų,,en,rasti čia,,en,AS GTE forma,,de. The GTE requirement is not designed to exclude those students who, after studying in Australia, go on to develop the skills required by the Australian labour market and apply to obtain permanent residency.

For your reference, Ministerial Direction Number 69 is available here

Please complete your GTE information below