Podnošenje zahtjeva za studentsku vizu

Studentski viza (podrazred 500)

Ova viza omogućuje vam da ostanete u Australiji studirati u punom radnom vremenu u priznatom obrazovne institucije.

Zahtjevi

Moraš imati:

  • zatražio i prihvaćen na studij u registriranoj s punim radnim vremenom, naravno, na obrazovnoj ustanovi u Australiji
  • organizirana odgovarajuće mjere skrbi za vrijeme trajanja svog namjeravanog boravka u Australiji, ako ste mlađi 18 godina.

Za više informacija, kliknite ovdje

Pravi privremeno sudionik

Pravi privremeno sudionik (GTE) Uvjet je mjera integritet kako bi se osiguralo da program student viza se koristi kako treba i ne kao način za međunarodni studenti održavati stalnu rezidenciju u Australiji.

GTE uvjet odnosi se na sve studentske vize podnositelja zahtjeva. Policajac procjenu zahtjeva za izdavanje vize smatra li individualne okolnosti studenta upućuje na to da je njihova namjera za privremenog boravka u Australiji.

Morate nas uvjeriti da imate pravi namjeru da ostane u Australiji privremeno.

Student Visa kandidati trebaju dostaviti dokaze o ispunjavanju GTE zahtjev u prijavni obrazac. To mora uključivati ​​izjavu kao odgovor na pitanje u obliku i / ili dokumentacije za podršku tvrdnje u izvještaju, kao što su dokaze o radu ili primjerak obrazovnih kvalifikacija.

Vaša izjava treba biti napisan po vama, čak i ako koristite sredstva. Morate dati izjavu Obraćajući se GTE zahtjev na engleskom jeziku u prijavi. Ako vam se ne sviđa pisanje izjavu na engleskom jeziku, možete ga upisati u svoj jezik, ga prevesti i zatim osigurati prijevod na Vaš zahtjev. Zapamtiti, odluku o tome da li zadovoljava ovaj uvjet može se na temelju informacija koje ste dali u svojoj prijavi na miru. Važno je odgovoriti na to pitanje.

U procjenjivanju GTE zahtjev, DIBP će razmotriti zahtjeve navedene u ministarskoj Direction 69 (700KB PDF). Za procjenu toga, oni će uzeti u obzir:

  • okolnosti
  • Vaš imigracija povijesti
  • Ako ste mlađi od 18 godina, namjera svojih roditelja, staratelj ili bračni drug podnositelja zahtjeva
  • sve druge relevantne obzira.

GTE uvjet daje koristan način da se pomogne identificirati one kandidate koji su koristeći viznog programa student druge nego stjecanje kvalitetnog obrazovanja motiva. GTE uvjet nije dizajniran za isključiti one učenike koji, Nakon studija u Australiji, se razviti vještine potrebne za australsko tržište rada i primijeniti za dobivanje stalnog boravka.

Za vašu informaciju, Ministarska Broj Direction 69 je dostupan ovdje

Please complete your GTE information below