Privatumo politika

Australijos kalbos mokykla Pty Ltd,,en,toliau vadinamas IH Brisbane,,en,yra įsipareigojusi apsaugoti jūsų asmeninę informaciją,,en,ALS laikosi savo įsipareigojimų rimtai saugoti asmeninę informaciją pagal Privatumo įstatymą,,en,Pavyzdžiui,,ms,ir Australijos privatumo principai,,en,"APP",,en,kartu,,en,"Privatumo įstatymas",,en,ALS renka,,en,laiko,,en,naudoja ir atskleidžia asmeninę informaciją, kad galėtume valdyti ir administruoti mūsų klientams siūlomus kursus ir paslaugas,,en,ar jie yra asmenys ar įmonės,,en,Mes tik rinksime / stebime asmeninę informaciją, jei šią informaciją savanoriškai pateikia asmuo ar trečioji šalis,,en,ALS renka asmeninę informaciją,,en,tiesiogiai iš individo,,en,asmeniškai,,en,telefonu,,en,paštu,,en,visame internete,,en,paštu arba faksu,,en,arba užpildę formą,,en,pavyzdžiui, registracijos formą,,en,iš trečiosios šalies,,en (hereinafter called IH Brisbane – AS) is committed to safeguarding your personal information. IH Brisbenas – ALS takes their obligations to protect personal information seriously under the Privacy Act 1988 (Cth) and the Australian Privacy Principles (“APPs”) (together, “the Privacy Act”).

IH Brisbenas – ALS collects, holds, uses and discloses personal information in order to manage and administer the courses and services we provide to our clients, whether they are individuals or businesses.

We will only collect/monitor personal information if that information is voluntarily provided by the individual or a third party. IH Brisbenas – ALS collects personal information:

  • directly from the individual – in person, by phone, by mail, over the internet, by e-mail or fax, or by completion of a form (such as an enrolment form).
  • from a third party, pavyzdžiui, įgaliotas atstovas,,en,agentai ar globėjai,,en,teisėjas ar vyriausybės agentūra,,en,Išskyrus sutikimą daryti kitaip,,en,ALS rinks ir naudos asmeninę informaciją tik šiais tikslais,,en,Registracija,,en,Informacija, kurią pateikiate kurso programoje, bus naudojama jūsų registracijai IH Brisbane,,en,Ši informacija bus laikoma konfidencialia ir bus prieinama jūsų peržiūrai,,en,Tačiau,,en,ji gali būti prieinama Australijos imigracijos ir švietimo institucijoms dėl jūsų vizos,,en,jei taikoma,,en,kaip reikalaujama pagal nacionalinį kodeksą ir ESOS įstatymą,,en,Nuostata dėl tolesnės susijusios žinios apie kursus,,en,ALS gali atsiųsti jums informaciją apie mūsų centrą ar kitus kursus,,en,Galite paprašyti negauti papildomos informacijos bet kuriuo metu,,en (e.g. agents or guardians), a referee or a government agency.

Unless given consent to do otherwise, IH Brisbenas – ALS will only collect and use personal information for the following purposes:

  • Enrolment

The information you provide in a course application will be used to process your enrolment at IH Brisbane – AS. This information will be treated as confidential and is available for your review. However, it may be made available to Australian immigration and education authorities in connection with your visa (if applicable), as required by the National Code and the ESOS Act 2000.

  • The provision for further related course information

IH Brisbenas – ALS may send you information about our centre or other courses. You may request not to receive further information at any time.

Mes negalime išsaugoti asmeninės informacijos, ilgesnės nei pagrįstai reikalinga ir leidžiama pagal Australijos įstatymus,,en,Kai kurie asmeninės informacijos elementai taip pat vadinami slapta informacija,,en,jie apima,,en,rasine ar etnine kilme,,en,politines nuomones,,en,narystė politinėje asociacijoje,,en,religiniai įsitikinimai ar ryšiai,,en,filosofiniai įsitikinimai,,en,narystë profesinëje ar profesinëje asociacijoje ar naryste,,en,seksualinė orientacija ar praktika,,en,baudžiamoji istorija,,en,informacija apie sveikatą,,en,genetinė informacija,,en,biometrinė informacija,,en,biometriniai šablonai,,en,Šią informaciją renkame tik tada, kai tai leidžiama pagal Australijos įstatymus, ir mes šią informaciją panaudosime teisėtai, jei tai yra pagrįsta,,en,Prieigos prašymai bus nagrinėjami pagal Australijos privatumo principus,,en. Some elements of personal information are also referred to as sensitive information, these include:

  • racial or ethnic origin;
  • political opinions;
  • membership of a political association;
  • religious beliefs or affiliations;
  • philosophical beliefs;
  • membership of a professional or trade association or union membership;
  • sexual orientation or practices;
  • criminal history;
  • health information;
  • genetic information;
  • biometric information; arba
  • biometric templates.

We only collect this information when it is permissible under Australian law and we will only use this information for a legitimate purpose where this is reasonably necessary.

Requests for access will be dealt with in accordance with the Australian Privacy Principles. Mes stengiamės užtikrinti, kad asmeninė informacija būtų tiksli,,en,išsami ir naujausia,,en,Jūsų asmens duomenys saugomi IH Brisbane,,en,ALS gali būti peržiūrėtos ar iš dalies pakeistos, išskyrus tuos atvejus, kai tai reikalinga dėl teisinių priežasčių,,en,Jokiomis aplinkybėmis nebus "IH Brisbane",,en,ALS gauna mokestį už jūsų asmeninės informacijos atskleidimą,,en,ir visi klientai ir tiekėjai turi išlaikyti jūsų privatumo teises ir APP,,en,Mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją trečiosioms šalims šiais tikslais,,en,Pateikti prašomą paslaugą,,en,Teikti konkrečių asmenų pažangą ir rezultatų informaciją pagal sutartas taisykles ir sąlygas,,en,Jei leidžiama arba reikalaujama pagal įstatymą,,en,Kitaip su asmens sutikimu,,en,ALS stengsis imtis visų pagrįstų veiksmų, kad būtų saugoma bet kokia įrašyta asmeninė informacija,,en, complete and up-to-date. Your personal information stored by IH Brisbane – ALS can be reviewed or amended except where it is required for legal reasons.

Under no circumstances will IH Brisbane – ALS receive payment for disclosing your personal information, and all clients and suppliers must maintain your privacy rights and APPs. We may disclose your personal information to third parties for the following purposes:

  • To provide the service requested;
  • To provide course progress and results information to specific persons as agreed Terms and Conditions;
  • If permitted or required by law; arba
  • Otherwise with the consent of the individual.

IH Brisbenas – ALS will endeavour to take all reasonable steps to keep secure any personal information recorded. Tačiau negalima garantuoti ryšių saugumo per internetą,,en,todėl negalima duoti absoliučios garantijos, kad informacija visuomet bus saugi,,en,ALS nebus laikoma atsakinga už įvykius, atsirandančius dėl neteisėtos prieigos prie asmeninės informacijos,,en,Atkreipkite dėmesį, kad stebėjimo technologijos, pvz., Slapukai, naudojami "IH Brisbane",,en,ALS tinklalapyje nenurodyta asmenų,,en,Skaitmeninė informacija saugoma slaptažodžiu apsaugotame serveryje ir spausdintinė informacija užrakintose vietose,,en,ALS teikia nuorodas į interneto svetaines už IH Brisbane ribų,,en,Šios susijusios svetainės nėra kontroliuojamos IH Brisbane,,en,ALS ir IH Brisbane,,en,ALS nėra atsakinga už šių bendrovių elgesį,,en, and therefore absolute assurance that information will be secure at all times can not be given. IH Brisbenas – ALS will not be held responsible for events arising from unauthorised access to personal information.

Please note that tracking technologies such as cookies used on the IH Brisbane – ALS website do not identify individuals. Digital information is stored on a password protected server and hardcopy information in locked areas.

IH Brisbenas – ALS provides links to web sites outside of the IH Brisbane – AS. These linked sites are not under the control of IH Brisbane – ALS and IH Brisbane – ALS is not responsible for the conduct of those companies.

Mes imsimės visų protingų ir įmanomų priemonių užtikrinti, kad asmeninė informacija būtų tinkamai apsaugota nuo piktnaudžiavimo ar praradimo,,en,neteisėta prieiga,,en,pakeitimas ar atskleidimas,,en,bet jei turite kokių nors klausimų ar skundų, susisiekite su kolegijos direktoriumi,,en,arba admin@ihbrisbane.com.au,,en, unauthorised access, modification or disclosure, but if you have any questions or complaints please contact the College Director on 07 3229 3389 or admin@ihbrisbane.com.au