Søker om en Student Visa

student visum,,en,underklasse,,en,Dette visumet kan du bo i Australia for å studere på heltid i et anerkjent utdanningsinstitusjon,,en,Krav,,en,Du må ha,,en,søkt og fått godkjent å studere i en registrert heltid kurs ved en utdanningsinstitusjon i Australia,,en,organisert aktuelle velferdsordninger for varigheten av planlagt opphold i Australia hvis du er under,,en,For mer informasjon,,en,klikk,,en,Ekte midlertidige deltaker,,en,Den ekte midlertidige deltaker,,en,GTE,,en,Kravet er en integritets tiltak for å sikre at studenten visum programmet brukes som forutsatt og ikke som en måte for internasjonale studenter å opprettholde løpende bosted i Australia,,en,Den GTE kravet gjelder for alle studentvisumsøkere,,en (subclass 500)

This visa allows you to stay in Australia to study full-time in a recognised education institution.

Requirements

You must have:

  • applied for and been accepted to study in a registered full-time course at an educational institution in Australia
  • organised appropriate welfare arrangements for the duration of your intended stay in Australia if you are under 18 år.

For more information, please click her

Genuine temporary entrant

The genuine temporary entrant (GTE) requirement is an integrity measure to ensure that the student visa programme is used as intended and not as a way for international students to maintain ongoing residency in Australia.

The GTE requirement applies to all student visa applicants. Offiseren vurdere visumsøknad vurderer om de individuelle omstendighetene studenten viser at deres intensjon er for et midlertidig opphold i Australia,,en,Du må tilfredsstille oss at du har en genuin intensjon om å bo i Australia midlertidig,,en,Student visumsøkere skal gi bevis for å møte GTE kravet i sin søknad,,en,Dette må inkludere en uttalelse som svar på spørsmålet i form og / eller dokumentasjon for å støtte påstandene i setningen som bevis på arbeid eller en kopi av pedagogiske kvalifikasjoner,,en,Kontoutskriften skal være skrevet av deg,,en,selv om du bruker en agent,,en,Du må gi en uttalelse adressering GTE kravet i engelsk i søknadsskjemaet,,en.

You must satisfy us that you have a genuine intention to stay in Australia temporarily.

Student visa applicants should provide evidence of meeting the GTE requirement in their application form. This must include a statement in response to the question in the form and/or documentation to support claims made in the statement such as evidence of employment or a copy of educational qualifications.

Your statement should be written by you, even if you are using an agent. You must provide a statement addressing the GTE requirement in English in the application form. Hvis du ikke er komfortabel å skrive din uttalelse på engelsk,,en,du kan skrive det på ditt eget språk,,en,få den oversatt og deretter gi oversettelse i din søknad,,en,Huske,,en,en beslutning om hvorvidt du oppfyller dette kravet kan gjøres basert på informasjonen du gir med søknaden alene,,en,Det er viktig å svare på dette spørsmålet,,en,Ved vurdering av GTE kravet,,en,DIBP vil vurdere kravene fastsatt i minister Direction,,en,KB PDF,,es,For å vurdere dette,,en,de vil vurdere,,en,omstendigheter,,en,innvandring historie,,en,hvis du er under,,en,intensjon om dine foreldre,,en,verge eller ektefelle av søkeren,,en,andre relevante spørsmål,,en, you can write it in your own language, have it translated and then provide the translation in your application. Remember, a decision about whether you meet this requirement can be made based on the information you provide with your application alone. It is important to answer this question.

When assessing the GTE requirement, DIBP will consider the requirements set out in Ministerial Direction 69 (700KB PDF). To assess this, they will consider:

  • your circumstances
  • your immigration history
  • if you are under 18 år, the intention of your parent, legal guardian or spouse of the applicant
  • any other relevant matter.

Den GTE kravet gir en nyttig måte å bidra til å identifisere de søkere som bruker studentvisum program for andre enn å få en god utdanning motiver,,en,Den GTE kravet er ikke laget for å utelukke de studentene som,,en,etter å ha studert i Australia,,en,går på å utvikle ferdigheter som kreves av den australske arbeidsmarkedet og søke å få permanent oppholdstillatelse,,en,For din referanse,,en,Ministerial Direction Number,,en,er tilgjengelig her,,en,ALS GTE Form,,da. The GTE requirement is not designed to exclude those students who, after studying in Australia, go on to develop the skills required by the Australian labour market and apply to obtain permanent residency.

For your reference, Ministerial Direction Number 69 is available here

Vennligst fyll ut GTE-informasjonen nedenfor,,en,Ekte Midlertidig Entrant krav,,en,Hvilke kurs søker du etter?,,en,Engelsk Språkkurs,,en,Yrkesopplæringskurs,,en,Vennligst velg hvilke kurs,,en,Sertifikat II i ferdigheter for arbeid og yrkesveiledning,,en,Sertifikat jeg i Retail Services,,en,Sertifikat II i Retail Services,,en,Sertifikat III i detaljhandel,,en,Sertifikat II i turisme,,en,Sertifikat III i turisme,,en,Sertifikat III i lederskap,,en,Passport kopi,,en,Godkjente filtyper,,en,pdf,,en,jpg,,en,gif,,en,Last opp din CV her,,en,doc,,en,docx,,en,Er dette ditt første visum i Australia,,en,Hvilket visum,,en,har du holdt før,,en,Arbeidsferie eller arbeid og ferie,,en,Besøkende eller turist,,en,Papirarbeid fra tidligere visum,,en,Ta med tidligere visumbrev og sertifikater fra kursene som er tatt,,en,Slett filer her eller,,en,Hvor vil du søke om dette visumet,,en,onshore,,en,et annet land,,en