Polityka prywatności

Australijskie Szkoły językowe Pty Ltd (zwany H Brisbane – AS) zobowiązuje się do ochrony danych osobowych. IH Brisbane – ALS wykonuje swoje obowiązki, aby chronić dane osobowe poważnie pod ustawą o ochronie prywatności 1988 (np) oraz australijskie Zasady prywatności („Aplikacje”) (razem, „Privacy Act”).

IH Brisbane – ALS zbiera, trzyma, wykorzystuje i ujawnia informacje osobowe w celu zarządzania i administrowania kursy i świadczonych przez nas usług dla naszych klientów, czy są osoby lub firmy.

Będziemy tylko zbierać / monitorować dane osobowe, jeśli te informacje są dobrowolnie przez osobę lub osoby trzeciej. IH Brisbane – ALS zbiera dane osobowe:

  • bezpośrednio od osoby – osobiście, przez telefon, pocztą, przez internet, e-mailem lub faksem, lub zakończenia formie (takie jak formularzu rejestracyjnym).
  • od osoby trzeciej, na przykład upoważniony przedstawiciel (e.g. środki lub opiekunami), sędzia lub agencją rządową.

O ile nie podano inaczej zgody do zrobienia, IH Brisbane – ALS tylko zbierać i wykorzystywać dane osobowe w następujących celach:

  • Rekrutacja

Podane informacje w aplikacji kursu zostaną wykorzystane do przetworzenia rejestracji w IH Brisbane – AS. Te informacje będą traktowane jako poufne i jest dostępny do wglądu. jednak, może być udostępniona australijskich imigracji i edukacji władz w związku z wizą (jeżeli dotyczy), zgodnie z wymogami Kodeksu Narodowej oraz ustawy o ESO 2000.

  • Przepis na dalsze informacji powiązanych przedmiotów

IH Brisbane – ALS może wysyłać informacje o naszym ośrodku lub innych kursów. Można zażądać, aby nie otrzymywać więcej informacji w dowolnym momencie.

Nie zachowa identyfikację danych osobowych dłużej niż jest to konieczne i dozwolone na mocy prawa australijskiego. Niektóre elementy danych osobowych są również określane jako poufnych informacji, obejmują one:

  • pochodzenie rasowe lub etniczne;
  • poglądy polityczne;
  • przynależność do stowarzyszenia politycznego;
  • przekonania religijne lub przynależność;
  • przekonania filozoficzne;
  • przynależność do związku zawodowego lub handlowego lub przynależności związkowej;
  • orientacji seksualnej lub praktyki;
  • kryminalna historia;
  • informacje o zdrowiu;
  • Informacja genetyczna;
  • informacja biometryczna; lub
  • Szablony biometryczne.

Zbieramy jedynie te informacje, gdy jest to dopuszczalne na mocy prawa australijskiego i będziemy korzystać tylko z tych informacji jest uzasadnione w przypadku gdy jest to konieczne.

Wnioski o dostęp będą rozpatrywane zgodnie z australijskich zasad ochrony prywatności. Dążymy do zapewnienia, że ​​dane osobowe są dokładne, kompletne i aktualne. Twoje dane osobowe przechowywane przez IH Brisbane – ALS mogą być przeglądane lub zmienione wyjątkiem przypadków, gdy jest to konieczne ze względów prawnych.

W żadnym wypadku nie będzie IH Brisbane – ALS otrzymać zapłatę za ujawnienie danych osobowych, i wszyscy klienci i dostawcy muszą zachować swoje prawa do prywatności i Aplikacje. Możemy ujawnić dane osobowe osobom trzecim w następujących celach:

  • Dostarczenie zamówionej usługi;
  • Aby zapewnić postęp przebiegu i wynikach informacji do konkretnych osób jako uzgodnionych warunkach;
  • Jeśli jest to dozwolone lub wymagane przez prawo; lub
  • W przeciwnym razie za zgodą osoby.

IH Brisbane – ALS postara się podjąć wszelkie uzasadnione kroki w celu utrzymania bezpiecznego żadnych danych osobowych nagranego. Jednak bezpieczeństwo komunikacji w Internecie nie można zagwarantować, a zatem absolutną pewność, że informacje będą bezpieczne przez cały czas nie może być udzielona. IH Brisbane – ALS nie ponosi odpowiedzialności za zdarzenia powstałe przed nieautoryzowanym dostępem do danych osobowych.

Należy pamiętać, że technologie śledzenia takich jak pliki cookie używanych na IH Brisbane – strona ALS nie identyfikują osoby. Informacja cyfrowa jest przechowywana na serwerze chronionym hasłem i drukowanej informacji w obszarach zamkniętych.

IH Brisbane – ALS zawiera linki do stron internetowych poza tym IH Brisbane – AS. Te miejsca nie są połączone pod kontrolą IH Brisbane – ALS i IH Brisbane – ALS nie ponosi odpowiedzialności za zachowanie tych spółek.

Podejmiemy wszelkie racjonalne i możliwe kroki w celu zapewnienia, że ​​dane osobowe są odpowiednio chronione przed nadużyciami i strat, nieautoryzowanym dostępem, Modyfikacja lub ujawnienie, ale jeśli masz jakieś pytania lub skargi prosimy o kontakt z Dyrektorem College na 07 3229 3389 lub admin@ihbrisbane.com.au