Bir Öğrenci Vizesi için başvuruda

Öğrenci vizesi (alt sınıf 500)

Bu vize tanınan bir eğitim kurumunda tam zamanlı eğitim için Avustralya'da kalmak için izin veren.

Gereksinimler

Bunun olması gerekir:

  • için uygulanan ve Avustralya'da bir eğitim kurumunda kayıtlı tam zamanlı ders çalışmak için kabul edilmiş
  • Eğer altında iseniz Avustralya'da amaçlanan kalış süresi için uygun refah düzenlemeleri organize 18 yaş.

Daha fazla bilgi için, lütfen tıklayın burada

Orijinal geçici yarışmacı

hakiki geçici yarışmacı (GTE) gereklilik amaçlanan ve uluslararası öğrenciler Avustralya'da devam eden ikamet korumak için bir yol olarak öğrenci vizesi programı kullanıldığından emin olmak için bir bütünlük ölçüsüdür.

GTE gereksinimi tüm öğrenci vize başvuru için geçerlidir. vize uygulamasını değerlendiren memuru öğrencinin bireysel koşullar niyetlerini Avustralya'da geçici konaklama için olduğunu gösterir olmadığını düşünmektedir.

Sen geçici Avustralya'da kalmak için gerçek bir niyeti olduğunu bize karşılamak gerekir.

Öğrenci vizesi başvuru sahiplerinin başvuru formunda GTE ihtiyacını karşılamak kanıt sunmalıdır. Bu tür istihdam delil veya eğitim nitelikleri bir kopyası olarak açıklamada iddiaları destekleyecek formda ve / veya belgelerde soruya yanıt olarak bir açıklama içermelidir.

Beyanı sizin tarafınızdan yazılmalıdır, Eğer bir ajan kullanıyor olsanız bile. Başvuru formu İngilizce GTE gereksinimi ele bir açıklama sağlamalıdır. İngilizce olarak açıklama yazmaya rahat değilseniz, Eğer kendi dilinizde yazabilirsiniz, tercüme ve daha sonra uygulamanızda çeviri sağlamak. Hatırlamak, Bu ihtiyacı karşılamak konusunda bir karar yalnız uygulama ile sağladığınız bilgilere dayalı olabilir. Soruyu cevaplamak için önemlidir.

GTE gereksinimi değerlendirilirken, DIBP Bakanlık Yönünde belirtilen şartları dikkate alacaktır 69 (700KB PDF). Bu değerlendirmek, onlar ele alacağız:

  • koşullarınız
  • Göçmenlik geçmişi
  • Eğer altında iseniz 18 yaş, ebeveyn niyeti, yasal vasisi veya başvuru eşi
  • ilgili diğer önemli.

GTE gereksinimi kaliteli eğitim kazanıyor başka güdülerle öğrenci vizesi programı kullanıyorsanız bu başvuru belirlemenize yardımcı olması için kullanışlı bir yol sağlar. GTE gereksinimi olan öğrencilere dışlamak için tasarlanmış değildir kim, Avustralya'da çalıştıktan sonra, Avustralya işgücü piyasasının gerektirdiği becerileri geliştirmek için gitmek ve kalıcı ikamet elde etmek için başvuruda.

Senin referansın için, Bakanlık Yön Numarası 69 burada mevcuttur

Lütfen GTE bilgilerinizi aşağıda doldurun,,en,Orijinal Geçici Giriş Koşulları,,en,Için hangi dersleri alıyorsunuz,,en,İngilizce Dil Kursları,,en,Mesleki Eğitim Kursları,,en,Lütfen hangi kursları seçiniz,,en,Sertifika II İş ve Mesleki Yeterlilik Becerileri,,en,Perakende Hizmetlerinde Sertifika I,,en,Perakende Hizmetlerinde Sertifika II,,en,Sertifika III Perakende,,en,Turizm Sertifikası II,,en,Turizm Sertifikası III,,en,Sertifika III liderlik,,en,Pasaport kopyası,,en,Kabul edilen dosya türleri,,en,pdf,,en,jpg,,en,gif,,en,CV'nizi buraya yükle,,en,doktor,,en,docx,,en,Avustralya'daki ilk vizeniz bu mu,,en,Hangi vize,,en,Daha önce düzenledin mi,,en,Çalışma Tatili veya İş ve Tatil,,en,Ziyaretçi veya Turist,,en,Önceki vizeden evrak,,en,Lütfen önceki vize hibe mektuplarını ve alınan derslerden alınan sertifikaları ekleyin,,en,Dosyaları buraya bırakın veya,,en,Bu vizeye nereden başvuracaksın,,en,kıyıda,,en,Avustralyada,,en,açık deniz,,en,farklı bir ülke,,en