Подача заяви на отримання студентської візи

Студентська віза,,en,підклас,,en,Ця віза дозволяє вам залишатися в Австралії, щоб навчатися на денному етапі в визнаному навчальному закладі,,en,Вимоги,,en,Ти повинен мати,,en,подав заявку і був прийнятий для навчання в зареєстрованому повний робочий день курс навчання в навчальному закладі в Австралії,,en,організував належні умови добробуту на час Вашого передбачуваного перебування в Австралії, якщо ви перебуваєте,,en,Для отримання додаткової інформації,,en,будь ласка, натисніть,,en,Справжній тимчасовий учасник,,en,Справжній тимчасовий учасник,,en,GTE,,en,вимога є міркою цілісності для забезпечення того, що студентська візова програма використовується як передбачена, а не як спосіб для іноземних студентів підтримувати постійне проживання в Австралії,,en,Положення GTE застосовується до всіх претендентів на отримання студентської візи,,en (subclass 500)

This visa allows you to stay in Australia to study full-time in a recognised education institution.

Requirements

You must have:

  • applied for and been accepted to study in a registered full-time course at an educational institution in Australia
  • organised appropriate welfare arrangements for the duration of your intended stay in Australia if you are under 18 років.

For more information, please click тут

Genuine temporary entrant

The genuine temporary entrant (GTE) requirement is an integrity measure to ensure that the student visa programme is used as intended and not as a way for international students to maintain ongoing residency in Australia.

The GTE requirement applies to all student visa applicants. Офіцер, який оцінює візову заявку, розглядає, чи є індивідуальні обставини студента вказують на те, що вони мають на меті тимчасовий перебування в Австралії,,en,Ви повинні задовольнити нас тим, що маєте справжнє намір залишатися в Австралії тимчасово,,en,Студентські заяви на отримання візи повинні надати докази щодо задоволення вимог GTE у формі заявки,,en,Це повинно включати заяву у відповідь на запитання у формі та / або документації, щоб підтримати заяви, викладені в заяві, такі як докази працевлаштування або копія освітніх кваліфікацій,,en,Ваша заява повинна бути написана вами,,en,навіть якщо ви використовуєте агент,,en,Ви повинні надати заявку, що стосується вимоги GTE, на англійській мові у формі заявки,,en.

You must satisfy us that you have a genuine intention to stay in Australia temporarily.

Student visa applicants should provide evidence of meeting the GTE requirement in their application form. This must include a statement in response to the question in the form and/or documentation to support claims made in the statement such as evidence of employment or a copy of educational qualifications.

Your statement should be written by you, even if you are using an agent. You must provide a statement addressing the GTE requirement in English in the application form. Якщо вам не зручно писати свою заяву англійською мовою,,en,ви можете написати це на вашій рідній мові,,en,перекладіть його, а потім надайте переклад у своїй заявці,,en,Пам'ятай,,en,рішення про те, чи відповідаєте ви цією вимогою, може бути зроблено на основі інформації, яку ви надаєте, за вашою заявкою,,en,Важливо відповісти на це питання,,en,При оцінці вимоги ГТД,,en,DIBP розгляне вимоги, викладені в Наказі Міністрів,,en,Кб PDF,,en,Оцінити це,,en,вони будуть враховувати,,en,ваші обставини,,en,ваша імміграційна історія,,en,якщо ти перебуваєш,,en,намір вашого батька,,en,законний опікун або подружжя заявника,,en,будь-яке інше відповідне питання,,en, you can write it in your own language, have it translated and then provide the translation in your application. Remember, a decision about whether you meet this requirement can be made based on the information you provide with your application alone. It is important to answer this question.

When assessing the GTE requirement, DIBP will consider the requirements set out in Ministerial Direction 69 (700KB PDF). To assess this, they will consider:

  • your circumstances
  • your immigration history
  • if you are under 18 років, the intention of your parent, legal guardian or spouse of the applicant
  • any other relevant matter.

Вимога ГТД є корисним способом допомогти ідентифікувати тих заявників, які використовують студентську візову програму, за інших мотивів, крім отримання якісної освіти,,en,Вимога GTE не призначена для виключення тих студентів, які,,en,після навчання в Австралії,,en,продовжуйте розвивати навички, необхідні австралійському ринку праці, і подайте заявку на отримання постійного місця проживання,,en,Для довідки,,en,Міністерський напрямний номер,,en,доступний тут,,en,Будь ласка, заповніть інформацію про ГТД нижче,,en,Справжня вимога тимчасового учасника,,en,Які курси ви подаєте заяву,,en,Курси англійської мови,,en,Курси підвищення кваліфікації,,en,Будь ласка, виберіть, які курси,,en,Сертифікат II у навиках для роботи та професійної підготовки,,en,Сертифікат I в роздрібних сервісах,,en,Сертифікат II в роздрібних сервісах,,en,Сертифікат III в роздрібній торгівлі,,en,Сертифікат II в галузі туризму,,en. The GTE requirement is not designed to exclude those students who, after studying in Australia, go on to develop the skills required by the Australian labour market and apply to obtain permanent residency.

For your reference, Ministerial Direction Number 69 is available here

Please complete your GTE information below